Испаниялык Novameat стартапын башкарган италиялык  биоинженер Джузеппе Счионти 3D-принтерден стейк жасап ачылыш жасады.

Стейктин текстурасын кадимки эттен айырмалоо кыйын. Бул жаңы жабдуу 30 мүнөт ичинде 100 стейк өндүрүүгө мүмкүндүк берет.

Жаратуучунун пикиринде аталган технология дагы өңүктүрүлүп иштелгенден  кийин өндүрүү убактысы бир топ дагы кыскарат.  Башка эттерден айрымаланып уйдун этин өндүрүүгө 70  эсе көп убакыт сарпталат.

 

Эгерде сайттан катачылык тапсаңыз, текстти тандап, Ctrl+Enter баскычтарын басып, бизге жөнөтүнүз